Тримодальна органозберігаюча терапія в сучасному алгоритмі лікування первинного низькодиференційованого м’язово-інвазивного раку сечового міхура - P. G. Yakovlev (Клінічна хірургія, 2019)
Мета. Визначити сучасне місце тримодальної органозберігаючої терапії (ТМТ) в лікуванні первинного низькодиференційованого (G3) раку сечового міхура (РСМ).