Рецензія - Vitaliy Lypynskyi (Cхід, 2013)
Рецензія на монографію: Агапов В. Л. Шахтарські колективи в умовах кризи 1976 - 1991 рр. : [монографія] / В. Л. Агапов. - Донецьк : Світ книги, 2012. - 663 с.