ФОРМИ ФІНАНСУВАННЯ ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ТА ЇХ ВПЛИВ НА СУЧАСНИЙ ЛІКУВАЛЬНИЙ ПРОЦЕС - N. P. Korzhyk (Клінічна хірургія, 2017)
Наведена характеристика типів фінансування охорони здоров’я в світі та в Україні, акцентовано увагу на перевагах та недоліках кожної з них, визначені шляхи можливого реформування медичної галузі з огляду на специфіку хірургічної служби, зокрема, амбулаторної.