ЦИВІЛЬНО-ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ТАРИФОУТВОРЕННЯ НА РИНКУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ - H.D. Dzhumaheldiyeva (Економіка та право, 2024)
Розглянуто актуальні проблеми формування тарифів на житлово-комунальні послуги, що надаються населенню, а також обліку споживання. Запропоновано шляхи вдосконалення законодавства у ньому напряму.