ВЗАЄМОДІЯ СУБ’ЄКТІВ І ОБ’ЄКТІВ МІСЦЕВОГО РИНКУ ПРАЦІ В РАМКАХ МЕХАНІЗМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЙОГО ЗБАЛАНСОВАНОСТІ - V.V. Druzhynina (Економіка та право, 2024)
Розглянуто суб’єктно-об’єктний склад учасників використання механізму забезпечен ня збалансованості місцевого ринку праці. Проаналізовано вектори діалогів основних суб’єктів місцевого ринку праці. Визначено, що узгодженості їхніх інтересів можна досягти шляхом створення інтеграційного управління.