Робочий клуб у системі культурно-просвітницьких організацій Пролеткульту - Оксана Кравченко (Педагогічний дискурс, 2013)
У статті охарактеризовано робочий клуб як структурну одиницю Пролеткульту, визначено його мету, завдання та напрями діяльності в контексті культурно-просвітницького руху 20-хх рр. ХХ ст.