Вплив циклічності перероблення напівфабрикатів із деревини павловнії на показники міцності паперу для гофрування - Романія Іванівна Черьопкіна; Анна Миколаївна Денисенко; Світлана Юріївна Яценко; Олександр В’ячеславович Кушмітько (Вісник Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»: Серія «Хімічна інженерія, екологія та ресурсозбереження», 2024)
Папір для гофрування є складовою частиною гофрованого картону, що відіграє важливу роль у формуванні показників міцності і його виробництво в останнє десятиліття входить до найбільш розвинених секторів світової целюлозно-паперової промисловості.