Izazovi knjižnične arhitekture za mlade - Marta Kasap; Tatjana Aparac Jelušić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2018)
Ovaj rad nastoji upotpuniti prazninu u hrvatskoj stručnoj literaturi na temu izgradnje knjižničnih prostora za mlade i unutarnjeg oblikovanja tih prostora.