Közösség és egyén a változás kihívásaiban. Behatárolt időutazás református lelkülettel - Miklós KOCSEV (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2019)
Community and Individual in the Vortex of Changes. Limited Time Travel with a Calvinist Spirit.