Організація студентського самоврядування як важлива умова формування організаторських здібностей майбутніх учителів - Людмила Бровчак (Педагогічний дискурс, 2012)
У статті розглядаються особливості організації студентського самоврядування у вищих навчальних закладах. Аналізується та обґрунтовується значення студентського самоврядування як умови формування організаторських здібностей майбутніх учителів