Оцінка вихідного селекційного матеріалу за стійкістю проти кільцевої гнилі та дитиленхозу - М. М. ФУРДИГА (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2022)
Хвороби картоплі, які викликаються фітопатогенними бактеріями та нематодами, завдають значних збитків картоплярству в усьому світі. Втрати, спричинені цими шкодочинними патогенами, спостерігаються як під час вегетації, так і в період зберігання.