Роль активних методів в інтенсифікації навчального процесу при підготовці фахівців у сфері міжнародних відносин - Olha Tarasova (Педагогічний дискурс, 2011)
У статті розглядаються методи та форми інтенсифікації навчального процесу у вищій школі, а також визначається їх роль у підготовці фахівців у сфері міжнародних відносин в Україні і за кордоном.