Znamo li koliko vrijede naši fondovi? Usklađivanje financijske vrijednosti knjižničnog fonda s računovodstvenim stanjem u Knjižnicama grada Zagreba - Maja Bodiš; Jasmina Kenda; Petra Kožul (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2021)
Cilj. Rad otvara raspravu o pitanjima financijske vrijednosti knjižničnih fondova, zakonske legislative koju je potrebno poštivati, ekonomske pismenosti knjižničara te o važnosti suradnje knjižničara i računovodstvenih službi u svrhu kvalitetno uređenog poslovanja.