Хлібопекарські властивості борошна пшениці м’якої озимої залежно від агротехнічних заходів вирощування в Центральному Лісостепу - І. В. ПРАВДЗІВА (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2022)
Встановлено вплив погодних  умов року вирощування, попередника та строку сівби на мінливість об’єму хліба, пористості м’якуша, хлібопекарської оцінки пшениці м’якої озимої в Миронівському інституті пшениці імені В. М. Ремесла НААН, що розташований у центральній частині Лісостепу України. Виявлено особливості формування хлібопекарських властивостей борошна чотирнадцяти сортів і трьох ліній пшениці м’якої озимої, висіяних у три строки після п’яти попередників.