ЩОДО ПИТАННЯ ПРАВОВОГО СТАТУСУ ОКРЕМИХ СУБ’ЄКТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ДРУКОВАНИХ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ - D.S. Kuzin (Економіка та право, 2024)
Досліджено актуальні питання правового статусу засновника друкованого засобу масової інформації, редакції, видавця, та. інших суб’єктів діяльності друкованих ЗМІ, взаємовідносини між цими суб’єктами. Проаналізовано відповідне законодавство України в порівнянні з профільним законом Російської Федерації. Запропоновано шляхи заповнення законодавчих прогалин, вдосконалення законодавства, яке регулює діяльність ЗМІ.