بررسی تاثیر آموزش کادر درمان بخش خصوصی در معرفی مادران باردار به مراکز بهداشتی درمانی - مریم محمدی; سید جواد حسینی; مجید جعفری‌نژاد بجستانی; احسان موسی فرخانی; احمدرضا رجب‌پور دهنو; طیبه جلایرنیا دربند دهنو; مژگان مهدی‌فر; بهارک بهشتی روی; نیره اسماعیل‌زاده; محمد واحدیان شاهرودی (بهداشت در عرصه, 2025)
زمینه و اهداف: از آنجایی که همه مادران باردار به مراکز بهداشت مراجعه لازم را ندارند، این مطالعه با هدف تعیین تاثیر آموزش کادر درمان بخش خصوصی در زمینه شناسایی مادران باردار و معرفی به مراکز بهداشت اجرا شد.