Carlos Folgar, Diacronía de los objetos directo e indirecto (del latín al castellano medieval). Verba. Anuario galego de Filoloxía. Anexo 37 - Paulina Calderón (Medievalia, 2016)
Carlos Folgar, Diacronía de los objetos directo e indirecto (del latín al castellano medieval). Verba. Anuario galego de Filoloxía. Anexo 37, Santiago de Compostela: Universidad de Santiago de Compostela, 1993.