ПРОБЛЕМИ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО СПЕЦІАЛЬНИЙ РЕЖИМ ГОСПОДАРЮВАННЯ - O.R. Zeldina (Економіка та право, 2024)
Дано поняття модернізації законодавства про спеціальний режим господарювання, визначено основні задачі і напрями модернізації даного законодавства. Розглянуто проблеми гармонізації законодавства про спеціальний режим господарювання з законодавством ЄС і запропоновано шляхи їх рішення.