Panorama: Deutsch als Fremdsprache: Kursbuch B1 - Mojca Leskovec (Vestnik za Tuje Jezike, 2018)
Učno gradivo Panorama za raven B1 poleg pregledanega učbenika, izdanega v letu 2017, in delovnega zvezka ter njemu priloženih avdiozgoščenk obsega še aplikacije za učenje, digitalni in tiskani priročnik za učitelja, DVD z videoposnetki, dvojezične slovarje in vadnico s testi. Dodatno gradivo za učitelje in učence ponuja tudi platforma Scook (https://www.scook.de/), kjer je prav tako na voljo učbenik v e-obliki.