Обґрунтування ставки дисконтування при аналізі інвестиційних проектів. - І. Г. Кривоногова (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
Обґрунтовані підходи до вибору ставки дисконтування при оцінці інвестиційних проектів в умовах нестабільного економічного середовища.