Морфологічна характеристика легенів тварин з експериментальним перитонітом - I. Ya. Dzubanovsky; B. M. Vervega; S. R. Pidruchna; N. A. Melnyk (Клінічна хірургія, 2019)
Мета. Вивчити та оцінити морфологічні зміни в легенях тварин з експериментальним гострим поширеним перитонітом.