Порівняльні оцінки реалізуємості альтернативних варіантів роботизації озброєння та військової техніки десантно-штурмових військ при гіпотезах, що перетинаються - Клименко В.М.; Дем'янчук Б.О. (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2018)
Методом порівняння гіпотез щодо варіантів вкладення засобів, які очікуються у розвиток роботизації та у нарощування традиційних видів ОВТ, побудована стохастична матриця прогнозних значень імовірності реалізації кожного з варіантів за Релеївськими законами розподілу випадкових вихідних даних, що перетинаються, о витратах на розвиток видів ОВТ за кожною з альтернатив.