Ti år med Ludt og Lillebror - Torill Vist (Nordic Journal of Art and Research, 2025)
(Mel. Lillebrors vise): Denne artikkelen ønsker bli a/r/tografi om poesi, utforske særtrekk som dikting får hos én a/r/tograf gjennom år. Funnene handler om sakte fart, om lek og impulser og rydding i takt. Håpet er å bidra med no’ nytt til det vi vet, selv om forfatter Torill er en amatørpoet.