Європейський досвід добору суддів органів конституційної юрисдикції - O. O. Honchar (Аналітично-порівняльне правознавство, 2025)
У статті представлено порівняльно-правовий аналіз формування органів конституційної юрисдикції в країнах Європи, процедур добору їх членів, а також вимог до кандидатів у судді конституційних судів.