Нормативно-правове підґрунтя врегулювання питань відкритої науки в Україні - Наталія Калюжна (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук, 2025)
Мета статті – визначити стан нормативно-правового врегулювання проблем відкритої науки в Україні.