Хорові обробки М. Леонтовича як засіб розвитку творчої активності учнів у формуванні майбутнього фахівця (курс „Хорове аранжування”) - Степан Заверуха (Педагогічний дискурс, 2012)
В статті розкриваються деякі процеси формування творчої активності студентства засобами хорових обробок М.Леонтовича в курсі „Хорове аранжування”. Розглядаються прийоми і методи стимулювання музично-творчої діяльності, які спрямовані на формування майбутнього фахівця.