KERATOCHISTUL ODONTOGEN. MANAGEMENTUL CLINIC - Dumitru Sirbu; Sorin Fistic; Ana-Maria Mucuta; Daniel Sirbu; Ion Eni (Arta Medica, 2025)
Introducere. Keratochistul odontogen, catalogat în rândul chisturilor odontogene de dezvoltare, este o formațiune chistică osoasă benignă care reprezintă aproximativ 10% din chisturile maxilare. Keratochistul are un comportament agresiv, cu o înaltă rată de recidivă.