Верхня J-подібна міністернотомія в хірургічному лікуванні патології висхідної аорти: особливості хірургічної техніки та аналіз результатів перших 70 операцій - V. V. Vayda; V. I. Kravchenko; I. I. Zhekov; I. M. Kravchenko; V. V. Lazoryshynets (Клінічна хірургія, 2019)
Мета. Покращити результати хірургічного лікування патології висхідної аорти в поєднанні з ураженням аортального клапана шляхом мінімізації операційної травми.