عوامل تأثیرگذار بر مدیریت گردشگری دندانپزشکی با رویکرد سیاستگذاری جذب توریسم دندانپزشکی: دیدگاهی از ارائه‌دهندگان خدمات - نفیسه ترابی کچوسنگی; لیلا کیکاوسی آرانی; رضا جلیلیان; بهروز پورآقا (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2025)
مقاله پژوهشی