ЕФЕКТИВНЕ ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ ГОСПОДАРСЬКИХ СУДІВ: СКЛАДОВА ПРАВА НА СПРАВЕДЛИВИЙ СУД І ТЕНДЕНЦІЯ РОЗВИТКУ ГОСПОДАРСЬКОГО ПРОЦЕСУ - V.I. Tatkov (Економіка та право, 2024)
Досліджено проблеми забезпечення ефективного виконання рішень господарських судів у контексті права на справедливий суд і як однієї з тенденцій розвитку господарського процесу. Внесено пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства, а також визначено пріоритетні напрями роботи у сфері реформування системи виконання судових рішень як складової системи захисту прав учасників господарських відносин.