Konstrukce živitelství v českém prostředí – „dělání“ nebo „rozvolňování“ genderu? - Štěpánka Lehmann (Gender a Výzkum, 2014)
Book review of Maříková, Hana (ed.), Křížková, Alena, Vohlídalová, Marta. 2012. Živitelé a živitelky: reflexe (a) praxe. Praha: SLON.