Suvremena vizualna umjetnost unutar knjižnica - Svjetlana Ciglar; Olga Majcen Linn; Sunčica Ostoić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2023)
Cilj. Cilj je rada ukazati na značajno mjesto Galerije VN, Knjižnice grada Zagreba kako unutar narodnih knjižnica i njihovih progresivnih usmjerenja tako i unutar doprinosa razvoju suvremene vizualne umjetnosti u Hrvatskoj u proteklih pedeset godina.