Elcserélt narratívák – Gondolatok a szégyenről a Gen 1–3 alapján – - Anita BARNÓCZKI (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2019)
Interchanged Narratives – Thoughts on the Concept of Shame based on Gen 1–3.