Studentska perspektiva uloge knjižničara u procesu traženja informacija - Dora Rubinić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2024)
Cilj. Cilj je dobiti dublji uvid u fenomen pružanja pomoći studentima u traženju informacija iz perspektive studenata kao knjižničnih korisnika koji se knjižničarima obraćaju za pomoć pri obavljanju zadataka određenih nastavom koji zahtijevaju traženje i korištenje informacija.