Bibliografia prac naukowych Profesora Juliusza Bardacha. Część II: lata 1975-1985 - Wanda Sudnik (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1985)
Bibliografia prac naukowych Profesora Juliusza Bardacha Część II : lata 1975-1985 *