ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ ВИНИКНЕННЯ ТА ЕВОЛЮЦІЇ КАЛЬКУЛЮВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ, РОБІТ І ПОСЛУГ - O.A. Moshkovska (Економіка та право, 2024)
Розглянуто основні етапи еволюції виникнення, становлення й розвитку процесу калькулювання в розвинутих країнах світу з урахуванням вітчизняного досвіду.