Педагогічні умови оптимізації морального виховання молодших школярів засобами етнопедагогіки кримськотатарського народу - Зарема Асанова (Педагогічний дискурс, 2012)
У статті розкриваються педагогічні умови оптимізації морального виховання молодших школярів засобами етнопедагогіки кримськотатарського народу.