ГЕОГРАФІЯ ЛОГІСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ЗАХІДНОМУ РЕГІОНІ УКРАЇНИ - Володимир Грицевич; Мар`яна Сеньків (Časopis Socìalʹno-Ekonomìčnoï Geografìï. Часопис соціально-економічної географії, 2016)
У статті на основі діяльнісного підходу визначено зміст поняття «логістична діяльність». Досліджено структуру геологістичних послуг у Західному регіоні України. Створена картосхема, яка показує особливості територіальної поширеності логістичних послуг у регіоні. Проаналізовано територіальне розміщення сукупності логістичних компаній Західного регіону України, зокрема за допомогою обчислення ентропії. Створено перелік головних логістичних операторів регіону та здійснено їх типологію за рівнем логістики.