Lelkészeknek – a lelkészkép – lelkészi identitás kérdése az önértelmezésünk rögös útján – - Miklós KOCSEV (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2016)
The Problem of Self-image and Identity by Pastors.