Učenje od Gradske knjižnice Reykjavik i islandskog modela knjižničnih usluga metodom job shadowing - Dijana Sabolović-Krajina (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2021)
Cilj/svrha. Cilj rada je dati uvid u islandski model knjižničnih usluga s naglaskom na djelovanje Gradske knjižnice Reykjavik, najveće narodne knjižnice na Islandu.