ЗМІСТ ГОСПОДАРСЬКОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ДЕРЖАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ - A.M. Zakharchenko; I.M. Lubimov (Економіка та право, 2024)
Досліджено положення законодавства, що визначає господарську компетенцію державних підприємств. Обґрунтовано пропозиції щодо уточнення змісту господарської компетенції державних підприємств із розробкою класифікації прав і обов’язків таких підприємств на основі виявлених особливостей їх компетенції.