ВАДИ ТА ПЕРЕВАГИ ЗБЕРЕЖЕННЯ ДЕПУТАТСЬКОЇ НЕДОТОРКАНОСТІ - O.O. Reent (Економіка та право, 2024)
Проаналізовано витоки та функції депутатської недоторканості, викладено аргументи щодо необхідності її збереження як інституту, а також удосконалення правового поля з метою усунення суперечностей між Конституцією і чинним законодавством.