МОЖЛИВІ ВАРІАНТИ МОДЕРНІЗАЦІЇ ДВОКООРДИНАТНИХ РЛС МЕТРОВОГО ДІАПАЗОНУ ХВИЛЬ ДО РІВНЯ БАГАТОДІАПАЗОННИХ ТРИКООРДИНАТНИХ ОГЛЯДОВИХ РЛС - Г.Г. Камалтинов; В.Й. Климченко; О.М. Колеснік; К.А. Тах’ян (Системи озброєння і військова техніка, 2025)
Показано, що сучасні технології цифрових антенних решіток відкривають нові можливості щодо поєднання в одному конструктивному рішенні антен різних частотних діапазонів, завдяки чому стала можливою модернізація двокоординатних радіолокаційних станцій (РЛС) метрового діапазону хвиль до рівня багатодіапазонних трикоординатних оглядових РЛС.