Суспензійна культура еритроцитів у оцінці ступеня токсичності функціональних компонентів мийних та очисних засобів - Olena Yalovenko; Olena Raietska; Oleksandr Holichenkov; Vasyl Liashenko; Oleksii Dugan (Innovative Biosystems and Bioengineering, 2020)
Проблематика. Дослідження присвячено оцінці цитотоксичних властивостей різних поверхнево-активних речовин (ПАР) методом, який є високочутливим до виявлення їх негативний впливу на живі клітини ссавців.