ФОРМУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ЕКОНОМІКИ В ПІСЛЯКРИЗОВИЙ ПЕРІОД - A.V. Korobko (Економіка та право, 2024)
Досліджено теоретико-методичні засади інвестиційної привабливості України в післякризовий період. Обґрунтовано пропозиції щодо розвитку складових інвестиційної привабливості України.