Wybór tekstów źródłowych z historii doktryn politycznoprawnych, t. I. Wyboru dokonał i opracował Janusz Justyński, Wyd. UMK, Toruń 1985, ss. 177. - Henryk Olszewski (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1986)
Recenzja: Wybór tekstów źródłowych z historii doktryn politycznoprawnych, t. I. Wyboru dokonał i opracował Janusz Justyński, Wyd. UMK, Toruń 1985, ss. 177.