СПОСТЕРЕЖЕННЯ КОРОНАРНОЇ НОРИЦІ У ПАЦІЄНТКИ ПРИ ІНФЕКЦІЙНОМУ ЕНДОКАРДИТІ КЛАПАНА АОРТИ - І. М. Budzan; А. V. Sudus; U. D. Іvasyuk; О. Yu. Stefanskyi; О. V. Gretchyn; Т. R. Petrovskyi; V. М. Іvanyshyn; S. А. Gryshchenko (Клінічна хірургія, 2017)
СПОСТЕРЕЖЕННЯ КОРОНАРНОЇ НОРИЦІ У ПАЦІЄНТКИ ПРИ ІНФЕКЦІЙНОМУ ЕНДОКАРДИТІ КЛАПАНА АОРТИ