КОНЦЕПТУАЛІЗАЦІЯ ПОНЯТТЯ МІСТА: МІЖДИСЦИПЛІНАРНА ПЕРСПЕКТИВА - T.V. Drobyshevska (Економіка та право, 2024)
Дано аналіз головних підходів до визначення міста. Запропоновано міждисциплінарну теорію міста, обґрунтовано її вихідні положення.