Šezdeset pet godina Knjižnice Sesvete - Iva Klak Mršić; Ivan Babić; Keti Krpan; Jelena Pisačić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2021)
Cilj. Cilj je rada ukratko prikazati povijest mreže Knjižnice Sesvete koju danas čine Knjižnica Sesvete (koja djeluje kao područna knjižnica) s tri ogranka: Knjižnicom Dubec, Knjižnicom Selčina i Knjižnicom Jelkovec. Od 1986. godine Knjižnica Sesvete s ograncima čini dio mreže Knjižnica grada Zagreba.