Історія розвитку кіноархіву Китаю (China Film Archive) - Yi Jia (Вісник Харківської державної академії культури, 2015)
Розглянуто головні етапи діяльності Кіноархіву Китаю в контексті розвитку кінематографа й архівної справи КНР. Особлива увага зосереджена на історії виникнення цього закладу. Підкреслено, що він є найкрупнішим архівом кінодокументів Азії. Описано напрями роботи Кіноархіву Китаю, який нині виконує архівні, науково-дослідницькі, навчальні функції. Визначена роль Кіноархіву Китаю в збереженні кінодокументів як документальної пам’яті світу.